Meteen naar de inhoud

Consulten & Tarieven

Draagconsulten

Je kunt bij Mae-dragen verschillende soorten consulten boeken, zowel fysieke als online consulten. Onderstaand zie je een overzicht. Twijfel je over welk consult het beste bij je past? Neem gerust contact op!

Knoopconsult – Geweven doek of de tricot/rekbare doek of de ringsling
Circa 90 minuten
Tijdens dit consult leer ik jou hoe je je kindje veilig en ergonomisch in een geweven of een tricot doek kan knopen. De meest gebruikte techniek bij een geweven doek is de Front Wrap Cross Carry (FWCC). Bij een tricot doek is dit de PWCC, oftewel de Pocket Wrap Cross Carry. Dit is de ‘basisknoop’ voor de tricot doek.

Wil je graag leren rugdragen met een geweven doek, dan leer ik je de Rucksak, oftewel de RUCK aan. Wil jij je kindje graag op de heup dragen? Dan biedt een ringsling uitkomst! In ongeveer een uur leer ik je hoe je je kindje veilig op je heup draagt.

€75 – duoconsult €90

Pasconsult
Circa 60 minuten
Ik neem verschillende dragers mee, zodat je uitgebreid kan passen. Zo kun je ontdekken welke het beste bij jou past. Bestel je na afloop via Mae-dragen een draagzak, dan help ik je daarna desgewenst met het goed afstellen.

€75 – duoconsult €90

Oriëntatieconsult
Circa 90/120 minuten
Heb je van te voren echt geen idee hoe jij je kindje het liefst wilt gaan dragen? Geen probleem, ik laat je verschillende doeken en technieken zien, zodat je ter plekke een keuze kunt maken. Kies je tijdens het consult voor dragen met een draagzak, dan pas je verschillende dragers, net als bij een pasconsult. Kies je voor het knopen met een doek, dan leer ik je een knooptechniek aan, zoals bij een knoopconsult.

€90

Zwanger en baby consult
Tijdens dit consult help ik je tijdens je zwangerschap met het aanleren van een knooptechniek (knoopconsult) en/of het uitzoeken van een geschikte draagzak (pasconsult). Wanneer je kindje geboren is kom ik nog eens bij je om de knoop te herhalen en finetunen met je baby erbij of om de gekozen draagzak perfect passend af te stellen op jou en je baby.

€150

Kort consult of opfris consult (fysiek of online)
Circa 30 minuten
Je draagt je kindje al, maar je hebt vragen. Of het gaat niet helemaal zoals je wilt en loopt ergens tegen aan. Of misschien heb je jezelf een techniek aangeleerd en wil je graag zekerheid of dit wel een veilige manier is. Ik kom met je meekijken en samen oefenen we, totdat het perfect zit en jij je kindje met veel plezier ergonomisch en veilig kan dragen. Dit consult kan desgewenst ook online.
€30 voor een half uur, meerprijs €12,50 per 15 minuten extra.

Groepsconsult / informatiebijeenkomst

Wil je graag met een groep vriendinnen/vrienden of collega’s leren dragen? Of organiseer je een (online) informatiebijeenkomst op een kinderopvang, verloskundigenpraktijk, kraamzorginstelling, (kinder-)fysiotherapiepraktijk, zwangerschapscursus en wil je graag dat ik over ergonomisch dragen kom vertellen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe we dit in kunnen gaan invullen.

Reiskosten
Woon je in Joure dan reken ik geen reiskosten. Woon je hierbuiten dan reken ik €0,25 per kilometer.
*Alle prijzen zijn inclusief reistijd en nazorg (mail met o.a. het stappenplan en beschikbaarheid voor vragen na de tijd).

Heb je specifieke wensen, wil je graag weten of het consult die jij graag wilt ook online kan of heb je andere vragen? Neem gerust contact op en dan bekijken we de mogelijkheden!

Tijdens een consult wordt er ten allen tijde gebruik gemaakt van draagpoppen! Zo kun je rustig het vertrouwen krijgen in het knopen van de doek of draagzak. Wanneer je voldoende vertrouwen hebt ga je je eigen kindje in de doek of drager knopen en kijk ik met je mee.
Voor een consult kom ik bij je thuis, of desgewenst op een andere locatie.

Mae-dragen voorziet van advies en de ouder(s) is/zijn ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor hun kind. Zowel voor, tijdens, als na een consult.