Meteen naar de inhoud
Na de geboorte van onze zoon leek het me toch wel erg fijn om hem zo lang mogelijk dicht bij me te kunnen houden. Daarvoor heb ik Hinke ingeschakeld, dragen leek me wel wat! Ik heb gekozen voor een oriëntatieconsult, dé perfecte manier om erachter te komen wat het beste bij mij past, want ik had immers geen idee. Hinke heeft verschillende doeken en technieken laten zien en ik mocht ze zelf ook proberen. De uitleg die ze gaf was duidelijk, ze dacht met me mee en ik kreeg alle ruimte voor het stellen van vragen. Na een aantal doeken uitgeprobeerd te hebben, heb ik gekozen voor een halfbuckle drager; een combinatie van knopen en een draagzak. Voor mij ideaal! Ik gebruik de drager met heel veel plezier. Na het consult kreeg ik een uitgebreid stappenplan. Erg plezierig want zo kon ik alles nog eens rustig nalezen. Daarnaast was Hinke altijd bereikbaar voor vragen en geen enkele vraag was te gek. Hinke is enthousiast, vakkundig en geeft een eerlijke mening. Kortom, een aanrader!
Maaike
In mijn zwangerschap had ik bedacht graag te willen dragen en heb ik een consult gehad bij Hinke. Zij heeft mij veel uitgelegd over het dragen en de voordelen hiervan. We hebben verschillende doeken geprobeerd en uiteindelijk de juiste voor ons gekozen! Hinke heeft veel kennis en ervaring waardoor je met veel vertrouwen aan de slag gaat. Na de tijd kregen we nog een mail met daarin de instructies uitgeschreven, die hebben we er de eerste weken vaak bij gehad toen onze dochter werd geboren! Het dragen is zo praktisch en fijn! We zijn altijd veel op pad, ook met de bakfiets, dan is een draagdoek ideaal om mee te nemen! Onze dochter vind het heerlijk en ontspant fijn! Ik kan iedereen aanraden om eerst een consult te nemen bij Hinke om zo een systeem te vinden wat bij je past!
Maaike Anne
Toen ons zoontje een paar weken oud was kwam Hinke langs om een draagconsult te geven. Het was fijn dat zij uitgebreid de tijd nam om het mij te leren, zo voelde ik mij daarna zeker genoeg om ons zoontje zelfstandig in de doek te knopen. Na het consult kreeg ik een uitgebreid stappenplan opgestuurd en kon ik Hinke contacten als ik nog vragen had. Ons zoontje vindt het heerlijk om in de doek te zitten en ik vind het heerlijk om hem zo dicht bij mij te hebben. Het maakt het boodschappen doen en op visite gaan een stuk makkelijker en de jengeluurtjes in de avond zijn voorbij. Ik zou het consult iedereen met een pasgeboren baby aanraden!
Rinske
"Na het zelf geprobeerd te hebben, toch maar Hinke ingeschakeld. En wat was dat fijn! Ze gaf goede adviezen, had duidelijke uitleg en ze deed voor hoe je moet dragen. Dat is toch een stuk beter dan alleen maar filmpjes bekijken op internet! Verder hebben we samen bekeken welke draagzak het lekkerste zit bij mij. Ik kon naar het consult nog vragen stellen. Hinke neemt ruim de tijd voor je. Ik kan Hinke altijd bellen of appen voor als ik nog vragen heb. Een draagconsult raad ik zeker aan. Want dragen is zo fijn!"
Corina
"Omdat er zo ontzettend veel keuzes zijn in de systemen en merken wilde ik deze keer een ergonomisch verantwoorde draagzak, welke comfortabel en makkelijk in gebruik is. Dan is juist het voelen, proberen en zien datgene wat van belang is. Een eerdere draagzak die ik gekocht heb viel tegen. Om een miskoop te vermijden leek mij een consult het fijnst. En natuurlijk om uit te zoeken wat het comfortabelst is voor Annemijn. Het consult heb ik als heel prettig ervaren. Overzichtelijk en informatief. Juist door te zien en door het zelf te doen maakt het voor mij overzichtelijker om voor het fijnste systeem te kiezen. Ik kreeg de ruimte om mijn vragen te stellen en je gaf de nodige feedback over handigheidjes hoe ik het beste kon knopen, vastmaken. Daarnaast heb je dingen genoemd wat ik niet wist, maar wel heel belangrijk om te weten. Bijvoorbeeld rebreathing, daar ben ik erg alert op. Leuk om positieve feedback van je te krijgen. De nazorg heb je goed geregeld. Ik kon naderhand bij je terecht, met evt vragen. Ik zou zeker een consult van jou aanraden. Je bent enthousiast, betrokken en kijkt naar wat passend voor mij is. Ook heel fijn is dat je een vragenlijstje vooraf gemaild had. Hierdoor kon ik goed nadenken wat voor mij van belang is bij een draagzak."
Linda
"Wij genieten bijna dagelijks van de prachtige mykay newborn draagdoek. Tijdens het enthousiaste consult van Hinke de verschillende doeken kunnen proberen. Uiteindelijk geleerd om Jelte lekker in deze doek te knopen. Echt een aanrader!"
Adri
"Hinke nam alle tijd om ons goed te adviseren en uiteindelijk het knopen van de draagdoek aan te leren met veel enthousiasme en geduld. Het was heel fijn dat we zoveel modellen draagzakken en draagdoeken thuis uit konden proberen, daarbij gaf Hinke een eerlijk advies. Door het uitgebreide gestuurde stappenplan dragen wij onze dochter nu met veel vertrouwen en plezier. Al met al een hele positieve ervaring!"
Edwin & Anniek
"Een week na de geboorte van onze zoon is Hinke bij ons thuis geweest voor een fijn consult. Ze nam de tijd voor ons om een draagdoek uit te zoeken en te leren knopen. Hinke is vakkundig en geeft goed advies, ben heel blij met de gekozen Purebabylove draagdoek."
Afke
Nadat wij onze dochter een tijd in een draagdoek hadden gedragen waren we toe aan wat nieuws. Hinke heeft ons supergoed geholpen bij de keuze voor een halfbuckle drager. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf eerlijk aan welke draagzak goed en minder goed zat. We hebben allerlei praktische tips gekregen. Ook na de tijd was Hinke nog beschikbaar voor vragen en keek ze aandachtig mee als we weer een fotootje doorstuurden. We kunnen weer alle paden bewandelen met onze dochter, heerlijk!
Ina